Oткриване на сезона - Стара Загора 21.03.

Сценарийни игри, Airball турнири, приятелски срещи.

Oткриване на сезона - Стара Загора 21.03.

Мнениеот Solo » 08 Мар 2010, 21:23

Клуб"Гладиатор" - Стара Загора организира игра на 21.03.2010.
Условия на играта:
входна такса - 3 лв. на играч,топчета BYO(носете свои).Ще се играе на отборчета от по 4 човека.Разрешен само полуавтоматичен режим,не се допуска рампинг.Разрешават се апекси и флатлайн.
Снимки на терена тук
Ние засега сме там с едно отборче.
www.igrite.eu & phone 0889 igrite
Играй умно!
Solo

Re: Oткриване на сезона - Стара Загора 21.03.

Мнениеот The Engineer » 09 Мар 2010, 01:19

Най-вероятно ще пропусна, защото 21-и е на другия ден след 20-и, но да попитам началото към колко часа ще бъде и въздух ще има ли?
Аватар
The Engineer

Мнениеот Han_Solo » 09 Мар 2010, 01:25

Solo написа:Клуб"Гладиатор" - Стара Загора организира игра на 21.03.2010.
Условия на играта:
...........Разрешен само полуавтоматичен режим,не се допуска рампинг.Разрешават се апекси и флатлайн.
.........

Аз с три от 4 -те маркера които имам мога да докарам на чиста единична стрелба между 9 и 11 в секунда :twisted: проверено на няколко пъти... и това го могат между 95 и 98% от притежателите на спийдбол ориентирани маркери а азна тренировка съм го правил със SP-1 ... :lol:
The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural
Han_Solo

Мнениеот Patrik » 09 Мар 2010, 13:17

Брей терена изглежда доста добре :)
Къде е уловката във входната такса :?
Предполагам по 4 човека отборчета защото терена е това което се вижда нали ?
Пейнтбол игри за София и страната
0896508014
Patrik
Site Admin

Мнениеот The Engineer » 09 Мар 2010, 15:04

Patrik написа:Брей терена изглежда доста добре :)

И кое по-точно ти хареса на терена? Некви порутени гаражи, като покривът на единия всеки момент ще падне, има малко гуми и другото е асфалт и камъни. А и всичко е оградено с високи стоманобетонни стени. Ужас. На всичкото отгоре, кашонската стратегия ми изглежда най-удачната за този терен. Добре че видях снимките така, че "мене ме нема в целата схема"

На едната снимка се виждат коли (предполагам на участниците), които не са ли опасно близко и на доста открито място?

P.S. Все пак ако някой ходи дотам, ще бъде полезно да разберем как върви пазара на камуфлажите ;)
Аватар
The Engineer

Мнениеот shaika_i » 15 Мар 2010, 08:21

The Engineer написа:

И кое по-точно ти хареса на терена? Некви порутени гаражи, като покривът на единия всеки момент ще падне, има малко гуми и другото е асфалт и камъни. А и всичко е оградено с високи стоманобетонни стени. Ужас. На всичкото отгоре, кашонската стратегия ми изглежда най-удачната за този терен. Добре че видях снимките така, че "мене ме нема в целата схема"

На едната снимка се виждат коли (предполагам на участниците), които не са ли опасно близко и на доста открито място?

P.S. Все пак ако някой ходи дотам, ще бъде полезно да разберем как върви пазара на камуфлажите ;)

мога да те уверя че всичкои тавами са здрави щом се каяваме по тях значи са здрави
shaika_i

Мнениеот shaika_i » 15 Мар 2010, 08:22

Уловка няма просто забавление,и един приятен уикенд а входната такса е за наградите ето:
http://www.gladiatorstz.com/impending%20game.html
shaika_i

Мнениеот Patrik » 15 Мар 2010, 10:14

shaika_i написа:

Уловка няма просто забавление,и един приятен уикенд а входната такса е за наградите ето:
http://www.gladiatorstz.com/impending%20game.html

Въпросът ми беше по-скоро реторичен. Аз като организатор знам колко разходи има по едно такова мероприятие и 3 лв. определено немогат да ги покрият. Но все пак поздравления, че го правите. Аз лично съм мераклия. Ърбън терените винаги са ме привличали. За съжаление с времето съм много къс и не съм сигурен че ще мога да присъствам.
Пейнтбол игри за София и страната
0896508014
Patrik
Site Admin

Мнениеот The Engineer » 15 Мар 2010, 10:41

Не видях някъде да пише дали ще има въздух или не, а и никой не ми отговори на този въпрос. Друго също не разбрах, как така първите два отбора от двете групи ще играят четвърт финал? В такъв случай би трябвало да има още 4 отбора. Иначе евала за желанието да организирате турнир в тези тежки времена и то със символични такси и хубави награди. Успех и дано да има много участници, хубаво време и само положителни емоции.
Аватар
The Engineer

Мнениеот shaika_i » 15 Мар 2010, 19:10

The Engineer написа:Не видях някъде да пише дали ще има въздух или не, а и никой не ми отговори на този въпрос. Друго също не разбрах, как така първите два отбора от двете групи ще играят четвърт финал? В такъв случай би трябвало да има още 4 отбора. Иначе евала за желанието да организирате турнир в тези тежки времена и то със символични такси и хубави награди. Успех и дано да има много участници, хубаво време и само положителни емоции.

Извини ме че несъм ти отговорил за въздуха.Не за съжаление сме със скоромни възможности и неможем да осигурим.А на втория ти въпрос за момента ще стане първите два отбора от двете групи ще играят полуфинал.
За момента сме 6 отбора.И маи толкова ще си останем.
shaika_i

Следваща

Назад към Събития